Ηλεκτρικές συσκευές από την ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ -ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κομοτηνής

Η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ -ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. επέλεξε αυτές τις γιορτές να στηρίξει έμπρακτα τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κομοτηνής ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Ανθρώπινης Αλληλεγγύης που γιορτάζεται στις 20 Δεκεμβρίου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής υλοποίησε μια δράση κοινωνικής ευθύνης με σκοπό να καλυφθούν ουσιαστικές ανάγκες του Ξενώνα.

Από τις 15 έως τις 24 Δεκεμβρίου όσοι αγόρασαν προϊόντα της εταιρείας συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, που έρχεται να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα από όλη την Ελλάδα. Η ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ -ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ διέθεσε μέρος των εσόδων της από τις πωλήσεις των προϊόντων της το συγκεκριμένο διάστημα. Σε συνεργασία με τον Ξενώνα αποφασίστηκε το ποσό που συγκεντρώθηκε να διατεθεί για την αγορά ηλεκτρικών συσκευών.

Σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΟΤΟΠΟΙΪΑΣ, Φωκίωνα Μπακιρτζή και τη Διευθύντρια στη Διεύθυνση Εξαγωγών και Ανθρώπινου Δυναμικού, Σταυρούλα Τιλκιτζή στον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη οι ηλεκτρικές συσκευές. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΟΤΟΠΟΙΪΑΣ για τη σπουδαία κοινωνική προσφορά που ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των επιχειρήσεων και των θεσμικών φορέων του Δήμου μας.

Οι  ηλεκτρικές συσκευές είναι:

3 τηλεοράσεις smart 32 ιντσών.

4 καλοριφέρ λαδιού

4 θερμοπομπούς

2 φούρνους μικροκυμάτων

1 ηλεκτρική σκούπα

2 τοστιέρες

2 πολυκόφτες

2 βραστήρες

2 πιστολάκια μαλλιών

6 κατσαρόλες διαφόρων μεγεθών

2 ηλεκτρικά μπρίκια

3 τηγάνια

3 ταψιά

1 σίδερο ατμού.