Ι. Γκαράνης: Ανάψαμε τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο έλατο στον οικισμό του Κοσμίου

Ιωάννης Γκαράνης:

Η ζεστή αγκαλιά που δημιούργησαν οι συντελεστές της όμορφης βραδιάς η οποία διοργανώθηκε στον οικισμό του Κοσμίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου βοήθησε να αψηφήσουν  μικροί και μεγάλοι την παγωνιά. Μαζί με τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κοσμίου που μέτρησαν αντίστροφα ανάψαμε τα φώτα σε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπροστά στο κτίριο της Κοινότητας. Πρόκειται για ένα φυσικό έλατο που φυτεύτηκε με αφορμή τις γιορτές και θα μεγαλώνει μαζί με τα παιδιά του οικισμού.

Ζεστό κρασί για τους μεγάλους, χυμούς και σάντουιτς για τα παιδιά, χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για όλους πρόσφεραν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κοσμίου και ο Θρησκευτικός Σύλλογος Κοσμίου μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Το εορταστικό κλίμα ενισχύθηκε από την πρωτοβουλία ενός γονέα που ντύθηκε Αϊ Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Επίσης, το τμήμα Κομοτηνής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού προετοίμασε δημιουργικά παιχνίδια για τα παιδιά που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κοσμίου, της προέδρου Χρυσούλας Μιχαηλίδου και του νεοεκλεγέντος προέδρου, Βασίλη Τσομπανγιοβάννη.