Ι. Γκαράνης: Ανάψαμε τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Αιγείρου

 

Ιωάννης Γκαράνης:

Το ψιλόβροχο άλλαξε τα σχέδια αλλά δεν πτόησε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αιγείρου στην εκδήλωση που έγινε στις 10 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού, όπου ανάψαμε τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με μουσική συνοδεία από τη Φιλαρμονική  της Αιγείρου «ΑΡΜΟΝΙΑ».

Η Κοινότητα της Αιγείρου διοργάνωσε στη συνέχεια μια όμορφη βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο με αρωγούς τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αιγείρου, τον Σύλλογο Γυναικών Αιγείρου και τη χορωδία του. Τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ανάμεσά τους και παραδοσιακά Θρακιώτικα, από τη χορωδία αλλά και από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου, έφεραν πιο κοντά τους συμμετέχοντες στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου προσφέρθηκαν εδέσματα στους καλεσμένους ενώ η Φιλαρμονική είχε ετοιμάσει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Με την Αίγειρο εγκαινιάζουμε για φέτος τις εκδηλώσεις σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, αφού προηγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τα εγκαίνια του Θεματικού Πάρκου «Τα Παραμύθια του Κόσμου στη Χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή, αμέσως μετά το Santa Run.