Υποψήφιοι Δ. Κοινότητας Κομοτηνής

Λίστα Υποψηφίων

Αγιανίτης Αθανάσιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής. Αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη-Αναστασία Δημοπούλου του Ιωάννη, ιδιωτική υπάλληλο. Από τα 18 του χρόνια και αναλαμβάνοντας την «κληρονομιά» του πατέρα του, Στέφανου, είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος «Φωτοτυπίες Αγιαννίτης», ένα κατάστημα με ιστορία 40 ετών. Δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού, καθώς επί σειρά ετών έπαιζε σε τοπικές, ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Τα τελευταία 10 χρόνια αποτελεί μέλος της διοίκησης της τοπικής ομάδας του «Κομψάτου» Πολυάνθου. Στόχος του- μαζί με την υπόλοιπη ομάδα που θα δημιουργηθεί- είναι να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής.

Αναστασιάδης Λάζαρος

Γεννήθηκε το 1970 στην Αμπχαζία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Από το 1992 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Είναι κάτοικος Θρυλορίου. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής με ειδικότητα «Τεχνικός Συντηρητής Βαρέων Μηχανημάτων δευτέρου βαθμού». Είναι χειριστής κλαρκ 300 HP και άνω και οδηγός με δίπλωμα κατηγορίας Α-Β-Γ-Δ-Ε. Από το 1994 μέχρι και σήμερα εργάζεται αδιάλειπτα ως χειριστής και οδηγός σε ιδιωτικές τεχνικές εταιρίες στην Κομοτηνή.

Αραμπατζίδης Ολύμπιος

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι πτυχιούχος της ειδικότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής του Τομέα Πληροφορικής του Επαγγελματικού Λυκείου Κομοτηνής. Για 25 χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον χώρο του εμπορίου, ενώ σήμερα είναι δημοτικός υπάλληλος. Είναι ενεργός μέλος της Kοινωνίας Πολιτών και συμμετέχει στη διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ροδόπης.Πιστεύει ότι με τη συμμετοχή των πολιτών στην τοπική διακυβέρνηση μπορούν να οικοδομηθούν καλύτερες πολιτικές και υπηρεσίες για τις τοπικές κοινωνίες. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Βεργίδης Γεώργιος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του κολλεγίου Μαντουλίδη. Ασχολήθηκε από μικρός με τον αθλητισμό και έπαιξε μπάσκετ στον ΓΑΣ Κομοτηνής και επαγγελματικά στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου. Στόχος του είναι η ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας του τόπου και η ομαλή συνεργασία των πολιτών χωρίς διακρίσεις θρησκείας, ηλικία ή φύλου.

Γιακούπ Οζλέμ

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και ζει στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε ΘΡΑΚΗΣ. Μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών της, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε τεχνικό γραφείο.

Δροσίδου Αικατερίνη - Ειρήνη (Τίνα)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Νικόπουλο και έχουν δύο παιδιά, 9 και 6 ετών.

Είναι Χημικός απόφοιτη της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και έχει λάβει αρκετές επιμορφώσεις που αφορούν στην εκπαίδευση και τη  διοίκηση των εκπαιδευτικών μονάδων.

Διδάσκει για πολλά χρόνια σε φροντιστήρια του νομού, καθώς και σε ενήλικες στα ΙΕΚ ΔΥΠΑ. Πρόσφατα ασχολήθηκε με τη διδασκαλία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής καθώς και στο μάθημα της ενισχυτικής διδασκαλίας της Χημείας  σε πολλά γυμνάσια του νομού.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου Κομοτηνής και την περσινή χρονιά διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου του 10ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής. Συμμετέχει εθελοντικά στο παιδικό φεστιβάλ WeGrow και σε άλλες εθελοντικές δράσεις διαφόρων συλλόγων, καθώς είναι άτομο που της αρέσει να προσφέρει ανιδιοτελώς τις γνώσεις και την εμπειρία της οπουδήποτε της ζητηθεί.

Ιακωβίδης Ραφαήλ

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και ζει στην Κομοτηνή. Είναι γιος του Δήμου Ιακωβίδη και της Δόμνας Δεμιρτζόγλου. Οι προπτυχιακές του σπουδές είναι πάνω στον τομέα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική ως οργανοπαίκτης κρουστών και είναι από τα παιδικά του χρόνια μέλος και χορευτής του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής και του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων και Περιφέρειας ο «Εύξεινος Πόντος». Από το 2019 έως και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής. Οι ανησυχίες του για την πόλη, καθώς και για την εξέλιξη και διάδοση της πολυποίκιλης παράδοσης του τόπου μας τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά.

Ιζέτ Ενέζ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε το 2010 από το Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής και το 2018 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης. Το 2018-2019 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. Από το 2021 εργάζεται ως Ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και ειδικεύεται στην ειδικότητα Ω.Ρ.Λ.

Ισμαήλ Γκιουλάι

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Αποφοίτησε το έτος 2006 από το Μειονοτικό Λύκειο Κομοτηνής και το έτος 2010 από το Τμήμα Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από τότε ενασχολήθηκε ως συνεργάτης δικηγόρος σε διάφορα δικηγορικά γραφεία που εδρεύουν στην Κομοτηνή, ενώ από το έτος 2018 μέχρι και σήμερα διατηρεί δικό της γραφείο στην Κομοτηνή και ασκεί ενεργή δικηγορία.

Κάλφας Ιωάννης

Γεννήθηκε το 1985. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λογιστικής Σερρών. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Διατηρεί γραφείο και ασχολείται με λογιστικά και ασφάλειες. Έχει εργαστεί στον ΕΦΕΠΑΕ ΑΜ-Θ, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και ως εισηγητής σε ΚΕΚ. Από τις εκλογές του 2019 μέχρι σήμερα είναι τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Κομοτηνής. Αγαπάει τον αθλητισμό και ασχολείται ενεργά με το άθλημα του κικ μπόξινγκ.

Καριοφυλλίδης Σταύρος

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Από το 2009 έως το 2010 εργάστηκε στον Στρατό, στον θεσμό των ΟΒΑ. Από το 2010 έως και σήμερα εργάζεται στον Στρατό, στον θεσμό των ΕΠΟΠ, με τον βαθμό του Λοχία.  Από το 1993 έως και σήμερα είναι μέλος σε διάφορους Παραδοσιακούς Συλλόγους μεταξύ των οποίων ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής και η Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες». Διαθέτει οργανωτικές ικανότητες στο εργασιακό του περιβάλλον. Είναι πρόεδρος στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρού Κρανοβουνίου «Ο Άγιος Παντελεήμων». Είναι επίτροπος στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στο Μικρό Κρανοβούνιο. Έλκει την καταγωγή του από την Πόρπη και το Μικρό Κρανοβούνιο.

Καψίδης Εμμανουήλ (Μάνος)

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Μεγάλωσε και ζει στον οικισμό του Μεγάλου Κρανοβουνίου. Αποφοίτησε από την Τεχνική Επαγγελματική Σχολή το 1993. Είναι έγγαμος. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα εστίασης στο Μεγάλο Κρανοβούνιο. Το 2019 εκλέχθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Κομοτηνής με την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών».

Κιουτσούκης Κυπριανός (Σταύρος)

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Τελείωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με την ειδικότητα του μηχανολόγου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα, με το ποδόσφαιρο και συμμετέχει στην ομάδα των Παλαίμαχων του Πανθρακικού.

Χαλήλ Ισμαήλ Κιρ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Σπούδασε  Τ.Ε.Ε. «Θερμοϋδραυλικών» και Ι.Ε.Κ «Φυσικό Αέριο». Ασκεί ενεργά την τέχνη του. Από το 2008 μέχρι σήμερα διατηρεί κατάστημα στον χώρο της εστίασης. Αγαπάει τον αθλητισμό και είναι πρόεδρος εδώ και 10 χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Σ. Νεολαία Αλανότοπος.

Κοβαλίδου Ολένα

Γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Ουκρανία. Το 1996 ήρθε στην Κομοτηνή, αναγνώρισε το πτυχίο της και έκανε έναρξη επαγγέλματος. Από το 2003 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δικό της γραφείο στην Κομοτηνή ως Πολιτικός Μηχανικός. Το 2019 απέκτησε το πτυχίο της συμβούλου ψυχικής υγείας από το Μόναχο της Γερμανίας, αναγνώρισε το πτυχίο της και από τότε δραστηριοποιείται σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχει δυο παιδιά, την Αλίνα και τη Χριστίνα και δυο εγγόνια. Αγαπάει την πόλη της Κομοτηνής όπου ζει και θέλει να συμμετέχει στην αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της.

Κυριτσάκη Μεταξία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ζει από μικρή ηλικία στην Κομοτηνή. Είναι κόρη του Μανώλη, Απόστρατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας και της Κάλλης, συνταξιούχου υπαλλήλου του Υποθηκοφυλακείου. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κολάγκελε και έχει μία κόρη 10 ετών. Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αποκτώντας στη συνέχεια εξειδικεύσεις στα Οικονομικά και στην Ειδική Εκπαίδευση, καθώς και Μάστερ στα Πληροφοριακά Συστήματα. Είχε αναλάβει, ως Τοπική Συντονίστρια Διαχείρισης, την εκπόνηση του προγράμματος με τίτλο «ΚΙΚΟΝΕΣ – Επιμόρφωση Εκπροσώπων Βαλκανικών και Παρευξείνιων χωρών για το Κράτος Δικαίου και την Δημοκρατία», με τη συγχρηματοδότηση της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο υλοποιήθηκε τα έτη 2005-2009 στη Μαρώνεια Ροδόπης. Από το 2009 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Το 2022 υπήρξε Μεταπτυχιακή Υπότροφος στο Ερευνητικό Κέντρο «ΑΘΗΝΑ» στην Ξάνθη, όπου συνέβαλε μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη αλγορίθμων Μαθηματικών Μοντέλων Βιωσιμότητας και ψηφιακών συστημάτων.

Λέφογλου Βασιλική

Γεννήθηκε και κατοικεί στην πόλη της Κομοτηνής. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Παπαγεωργίου (Cristiano) και είναι υπερήφανη μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, του Παναγιώτη και της Ευγίνας. Είναι επιχειρηματίας στην Κομοτηνή τα τελευταία 25 χρόνια και δραστηριοποιείται στον κλάδο των πρακτορείων ΟΠΑΠ και της εστίασης. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εβριτών, συνδράμοντας εθελοντικά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Συμμετέχει στην παράταξη «Κοινωνία Πολιτών»  με τον Ιωάννη Γκαράνη, ελπίζοντας να βοηθήσει στην εξέλιξη και αναβάθμιση της πόλης μας.

Μεμεταλή Φεριδούν

Γεννήθηκε το 1973. Μεγάλωσε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Ο γιος του, Αλή, σπούδασε Πληροφορική και Κομμωτική και η κόρη του, Αλέβ είναι Νοσηλεύτρια και εργάζεται ως Προϊσταμένη Προσωπικού σε ιδιωτική Νευρολογική Κλινική της Κομοτηνής. Από το 1983 διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην Κομοτηνή. Επίσης, δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές. Αγαπάει την πόλη του και θέλει να προσφέρει, ειδικά στον εμπορικό κόσμο που περνάει κρίσιμες μέρες γι’ αυτό κατεβαίνει υποψήφιος για δεύτερη φορά με τον Ιωάννη Γκαράνη.

Μουντούνης Δημήτρης

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1990, όπου και κατοικεί. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής το 2010 οπότε και εισήχθη στον Ελληνικό Στρατό, όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Από το 2019 μέχρι τώρα συμμετέχει στο Δ.Σ. της ομάδας «ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ», καθώς ο αθλητισμός αποτελούσε πάντα ενεργό κομμάτι της ζωής του.
Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας και του αρέσει ν’ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ικανές να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων

Μπαχτσεβάνη Ευανθία (Εύα)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής. Είναι 29 ετών. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ξενοδοχίδη. Είναι απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Ασχολείται με την εκπαίδευση τα τελευταία έξι χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο πλαίσιο των σπουδών της επέκτεινε τις γνώσεις της με επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που σχετίζονται με τον κλάδο των σπουδών της, αλλά και με τον κλάδο της υγείας, όπως σεμινάριο πρώτων βοηθειών, αλλά και σεμινάριο για την ψυχική υγεία των παιδιών προσχολικής ηλικίας και άνω.

Ντεμιρτσιάν Αντωνία –Ανούς

Γεννήθηκε στην Αρμενία και από το 2000 ζει, εργάζεται και δημιούργησε οικογένεια στην Κομοτηνή. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Για δέκα χρόνια ήταν ελεύθερη επαγγελματίας και σήμερα εργάζεται σε γνωστό παραδοσιακό φούρνο της πόλης. Είναι απόφοιτος Λυκείου με γνώσεις Η/Υ. Η ίδια και η οικογένειά της είναι ενεργά μέλη του Συλλόγου Αρμενίων και κρατούν ζωντανή την παράδοση. Στο πνεύμα της συμμετοχής και της προσφοράς στην πόλη, που αγάπησε και στην οποία επέλεξε να ζήσει, αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Ντζανίδου Διάνα

Γεννήθηκε στην Τυφλίδα Γεωργίας. Μεγάλωσε στην Ξάνθη και τελείωσε εκεί το Λύκειο. Στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην κατεύθυνση Κοινωνικής Εργασίας. Έκανε την πρακτική της άσκηση στα Δικαστήρια Ανηλίκων στην Κομοτηνή, όπου και ευαισθητοποιήθηκε για μια σειρά κοινωνικών θεμάτων. Εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός στον Σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αρριανών. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια γύρω από την κακοποίηση παιδιών και την ενδοοικογενειακή βία.
Γνωρίζει άπταιστα ρωσικά, τούρκικα και αγγλικά. Είναι παντρεμένη με τον Στρατιωτικό, Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη και έχουν δυο παιδιά.
Αυτό που θέλει να προσφέρει μέσα από την αυτοδιοίκηση είναι η βελτίωση των υποδομών για τα παιδιά.

Παπαδόπουλος Δημήτρης

Γεννήθηκε στους Σοφάδες Καρδίτσας και διαμένει στην Κομοτηνή. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς, 19 και 16 ετών. Η σύζυγός του είναι εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός- προπονητής στην Γ.Γ.Α. από το 1988 έως το 2000, ως εκπαιδευτής στο μάθημα της ΦυσικήςΑγωγής στη Σχολή Αστυνομίας στην Αθήνα από το 1996 έως το 2000, καθώς, επίσης, στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου το 2012-2013, στην εκπαίδευση των ειδικών φρουρών. Διατέλεσε υπεύθυνος του δημοτικού γυμναστηρίου στον Δήμο Σοφάδων. Εργάστηκε σε πρόγραμμα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων ως επιμορφωτής στη «Συμβουλευτική Γονέων» σε ενήλικες ΡΟΜΑ. Από το 2005 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση. Την περσινή χρονιά ήταν καθηγητής στο Δημοτικό σχολείο Κοσμίου και στο 10ο Κομοτηνής. Εργάστηκε ως προπονητής ποδοσφαίρου στην Αθήνα και στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Σοφάδων, τον οποίο και ίδρυσε.

Παυλίδου Μαρία

Γεννήθηκε στη Γερμανία. Μεγάλωσε και ζει επί 48 χρόνια στην Κομοτηνή. Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Είναι ιδιωτική υπάλληλος τα τελευταία 26 χρόνια σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ μάρκετ. Είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο κοριτσιών, της Σταυρίνας και της Λαμπρινής. Είναι περήφανη που αγωνίζεται για αυτά τα δύο παιδιά, και ευελπιστεί σε ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ραχμανίδου Κωνσταντίνα

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κομοτηνή. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Κομοτηνής το 2014. Συνέχισε τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη σε ιδιωτικό ΙΕΚ, στο τμήμα Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού νυχιών- Ονυχοπλαστικής. Το 2020 ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα, ανοίγοντας κατάστημα στο κέντρο της πόλης (Jardin de beaute). Επί σειρά ετών αποτελεί μέλος του Μορφωτικού Ομίλου Κομοτηνής, ενώ στις πρόσφατες εκλογές εξελέγη στο διοικητικό του συμβούλιο. Παράλληλα με την αγάπη της για  την παράδοση του τόπου, θέλησε να εκφράσει και την επιθυμία της να συμβάλλει στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της πόλης μας, συμμετέχοντας στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, στο οποίο εξελέγη στη θέση της Γραμματέως. Πιστεύει πως η συνεργασία και η ομοψυχία των νέων του τόπου μας είναι ικανές να διαμορφώσουν την Κομοτηνή σε μια πόλη απόλυτα λειτουργική και ταγμένη στην υπηρεσία τόσο των μόνιμων κατοίκων της, όσο  και των επισκεπτών της.

Σαλή Χαλήλ Ιμπράμ

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και κατοικεί στη συνοικία Ηφαίστου της Κομοτηνής. Δραστηριοποιείται επί 25 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κρεοπωλείο εδώ και 18 χρόνια στον Ήφαιστο. Είναι παντρεμένος με τη Ναφιέ Κιορ Σαλή και έχει τέσσερα παιδιά. Κατεβαίνει ως υποψήφιος, γιατί θέλει να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι Πρόεδρος στον Μορφωτικό Σύλλογο Νεολαίας Ηφαίστου, σε μια προσπάθεια συγκράτησης των νέων στην περιοχή.

Σιτζάκ Χουσεΐν Ριτβάν

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Τέλειωσε το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου. Το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως συμβασιούχος στον Δήμο Αρριανών και στη συνέχεια απέκτησε μόνιμο διορισμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται στον Δήμο Παγγαίου. Είναι παντρεμένος και έχει τα τρία παιδιά. Από την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση επιθυμεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του, για τη δημιουργία καλύτερων υποδομών προς όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Στυλπνοπούλου Χρυσάνθη (Χρύσα)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διαιτολογία – Κλινική Διατροφολογία. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κομοτηνή και σπούδασε Νοσηλευτική στη Σχολή του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Άσκησε για μικρό χρονικό διάστημα το επάγγελμα της Νοσηλεύτριας.
Είναι ενεργή φιλόζωη την τελευταία δεκαετία και εδώ και τέσσερα χρόνια διατηρεί δικό της καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου φροντίζει σκυλιά, γατούλες και κουνελάκια. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής, επιχειρώντας να συμβάλλει στην ορθή διαχείριση των αδέσποτων στην πόλη της Κομοτηνής και να βοηθήσει τα αδέσποτα.
Τα τελευταία δέκα χρόνια διατηρεί συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο ΛΙΒΑΝΗ και αναμένει την έκδοση του βιβλίου της.

Τζαμπάζογλου Ελίζα

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τον οικισμό Μεσοχωρίου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος – Μηχανικός και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ΚΔΑΠ, ιδιοκτησίας της αδελφής της. Αυτό που τη διακρίνει είναι η αγάπη της για την πόλη, καθώς και για τους οικισμούς της περιοχής. Για δύο χρόνια ασχολήθηκε συστηματικά με τη διαχείριση του οικισμού της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ στον οποίο μεγάλωσε. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες της, αλλά και η επιθυμία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρό της για να είναι υποψήφια με την παράταξη του Ιωάννη Γκαράνη.

Τοροσιάν Αρμάν

Ο Αρμάν Τοροσιάν γεννήθηκε στο Γκιουμρί της Αρμενίας. Στην Ελλάδα ήρθε το 2001 σε ηλικία έξι χρόνων. Εγκαταστάθηκε στη Μαρώνεια, όπου μεγάλωσε και φοίτησε στο σχολείο. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής, παίρνοντας απολυτήριο Λυκείου και πτυχίο ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Από το 2014 ζει και εργάζεται στην Κομοτηνή. Έχει δουλέψει σε πολλούς χώρους εστίασης και διασκέδασης. Από το 2019 εργάζεται στο εργοστάσιο της Adapa Greece Komotini (Alfa BetaRoto). Παράλληλα, ασχολείται ως Εικονολήπτης (Καμεραμάν) σε διάφορους τοπικούς σταθμούς της ευρύτερης περιοχής. Αδερφός του είναι ο γνωστός Μαραθωνοδρόμος, Γιάννης Τοροσιάν που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ σε Πανθρακικό επίπεδο. Από το 2022 ο Αρμάν Τοροσιάν είναι ενεργό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κομοτηνής. Και τον ενδιαφέρει να προσφέρει για τον τόπο του.

Τσαμλιντάγ Εμίρ

Γεννήθηκε και ζει στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένος με τη χημικό, Ιλκνούρ Κοτζά-Χασάν. Αποφοίτησε το 2017 από τη Σχολή Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης. Μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών του εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Στη συνέχεια, άρχισε να δραστηριοποιείται ενεργά ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας από το 2021 το δικό του φυσικοθεραπευτήριο «The Physioclinic». Παράλληλα, είναι φυσικοθεραπευτής της ομάδας του Πανθρακικού και μέχρι πέρυσι ήταν στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του Πανθρακικού ως προπονητής τερματοφυλάκων. Επίσης, ασχολείται ενεργά με τους αθλητικούς συλλόγους. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, φθάνοντας μέχρι την ομάδα Κ21 ως τερματοφύλακας. Μάλιστα συμμετείχε στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης το 2009, όταν κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2010 κατέκτησε με τον Αετό Αρριανών το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και μαζί την άνοδο για τη Δ’ Εθνική.

Τσιτηρίδης Παναγιώτης

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή και κατάγεται από το Θρυλόριο. Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στην Καβάλα. Είναι αριστούχος κάτοχος δύο τίτλων επιμορφωτικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α.«Δημόσια Διοίκηση» και «Εισαγωγή Blockchain στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες». Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και στην συνέχεια ακολούθησε η περάτωση της πρακτικής του άσκησης στη ΔΕΥΑ Κομοτηνής. Έκτοτε απασχολήθηκε ως υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης και στη συνέχεια σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ως βοηθός λογιστή. Πλέον εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος και τσιμεντοπροϊόντων. Το πάθος του είναι ο πολιτιστικός τομέας και ο εθελοντισμός. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου (2019-2023). Είναι μέλος του Συμβουλίου της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος από το 2016 και Αντιπρόεδρός της από το 2019, καθώς και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Π.Ο.Ε. έως και σήμερα.  

Τσιφτσής Πολύβιος

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Μεγάλωσε και ζει στον οικισμό του Μεγάλου Κρανοβουνίου. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής το 1994  και εισήλθε στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας το 1997, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Χαφούζ Μεμέτ Μουσταφά

Γεννήθηκε το 1981 και κατοικεί μόνιμα στην Κομοτηνή. Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση και σπούδασε για μικρό χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρεί κατάστημα εστίασης στη γειτονιά Πέρδικα της Κομοτηνής. Ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην τοπική ενότητα του Δήμου Κομοτηνής στις δημοτικές εκλογές του 2019 με την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών». Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τα κοινά.

Χουσεϊν Χατιτζέ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Είναι παντρεμένη με τον φυσικοθεραπευτή, Χαμδή Μολλά Αμέτ. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο πρόγραμμα με τίτλο «Εξειδίκευση στις Τ.Π.Ε και Ειδική Αγωγή- Ψυχοπαιδαγωγική της Ένταξης». Επίσης, έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην ειδική και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Έχει αποκτήσει πτυχία της αγγλικής γλώσσας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με παιδιά με αναπηρίες. Σήμερα εργάζεται σε ένα ιδιωτικό κέντρο απασχόλησης παιδιών της πόλης μας.

Ψάλτης Νικόλαος – Ραφαήλ

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στο Κόσμιο Κομοτηνής. Είναι γιος της Βίκυς Δουτσίνη και του Οδυσσέα Ψάλτη. Είναι απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής. Είναι προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2015 μέχρι σήμερα εργάζεται στον χώρο της εστίασης και τον τελευταίο χρόνο ειδικεύεται ως Dj. Ασχολείται με τη διασκέδαση και τη διοργάνωση ταξιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό ως εξωτερικός συνεργάτης ταξιδιωτικού γραφείου. Είναι ερασιτεχνικός δημιουργός βίντεο με ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Επίσης, ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση Security, που λειτουργεί εδώ και 22 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεργάζεται με την Champion Hellenic Security, επίσημοι αντιπρόσωποι της G4S.